söndag 11 oktober 2009

En tappad sug

*suck*. Ja, det har varit en tung månad rent ekonomiskt. Bilreparationer/felundersökning + att jag haft en firma hemma som gjorde en åtgärdsplan för radonsanering. Inga nyheter för mig i den planen men man är tvungen att ha den för att få bidrag av länsstyrelsen, 2900:- för information som jag redan visste, tack så mycket. Nåja, den dagen jag säljer huset får jag väl igen pengarna förhoppningsvis. Det stora frågetecknet är hur jag ska lyckas investera i åtgärden.

Tog tag i mitt vardagsrum som fick sig ett facelift och det kändes bra att ha ett renoveringskonto att plocka ifrån. Detta var såklart inte nödvändigt men psykologiskt skönt att förnya sig efter skilsmässan, att känna att man inte bevarar det som en gång var "vårt" vardagsrum.

Jag är mest nöjd just nu att jag inte behövt ta pengar från bufferten eller använt kreditkortet. Och fjällstugan är betald för sportlovssemestern så det är inte helt nattsvart ändå.

1 kommentar:

  1. tänk positivt. Du har inte slängt bort pengarna på något onödigt som en dum krog kväll eller dylikt! =) Du har fixat hemma och lagat bilen. Ganska viktiga saker! =) Att ordna med radonet är ju faktiskt något som ökar värdet på huset. Så se det som en investering.

    SvaraRadera